nieuws

Admin
11:52 | 17-12-2019

Nieuwsupdate Zwethof

Het is even stil geweest rondom Zwethof. In de planning stond dat de bouwrijpmaak werkzaamheden in augustus 2019 van start zouden gaan. Helaas is dit niet haalbaar gebleken door uitloop van de voorbereidingstijd en regelgeving omtrent de bouwrijpmaak werkzaamheden.

Wij kunnen u melden dat de voorbereiding van het grondwerk in een afrondende fase is en dat er dit jaar nog wordt gestart met het bouwrijp maken van de locatie. Het bouwrijp maken betreft het ophogen met zand en grond om de locatie voldoende draagkrachtig te maken voor woningbouw. Dit noemt men het zogenaamde voorbelasten en ophogen van de locatie, de voorbelasting duurt circa 10 maanden.

De start verkoop prognose is bijgesteld naar het 2e kwartaal 2020. We begrijpen dat uw geduld wordt gevraagd en kunnen ons goed voorstellen dat u benieuwd bent naar de uitwerking van Zwethof. Graag laten we u de beelden van Zwethof zien. Naast de nieuwe beelden vertelt architect Arjenne van Berkum (FARO Architecten) over dit bijzondere plan en is de koopsomindicatie beschikbaar.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

06-21334526
Caroline.Vredebregt@am.nl

Caroline Vredebregt
Ligging van het project