nieuws

admin
15:11 | 30-04-2020

Nieuwsbrief april 2020

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus beheersen onze samenleving: om te beginnen wensen we daarom u en uw naasten een goede gezondheid toe. De voorbereidingen voor Zwethof gaan met de nodige aanpassingen door. Het zand voor het ophogen en voorbelasten van de locatie is inmiddels volledig aangebracht. De voorbelasting blijft ca. 8 maanden liggen, waarna het bouwrijp maken kan starten. Hierbij wordt de benodigde infrastructuur aangebracht, zoals bouwwegen en de kabels en leidingen. Naar verwachting zal in het 4e kwartaal van 2020 gestart worden met het bouwrijp maken.

Fotografie Annet

Rond de zomer verwachten we u ook alle woningtypes van het plan Zwethof met plattegronden te kunnen presenteren, uiteraard inclusief de informatie over de vrije kavels. Zo kunt u zich orienteren op het woningaanbod en kijken welke woning het beste bij u past. Op dit moment zijn we in gesprek met de beoogde aannemer. Zodra we meer zekerheid hebben over het vervolgtraject met deze aannemer kunnen we de verkoopplanning met u delen. Helaas lukt dit nog niet in het 2e kwartaal van 2020, maar we houden u op de hoogte.

In de vorige nieuwsbrief stond een link naar meer beelden van Zwethof. Voor wie deze heeft gemist? We brengen het graag nogmaals onder de aandacht.

Bekijk het magazine

Hier leest u ook het interview met Arjenne van Berkum (architectenbureau FARO). Faro Architecten werkte voor de indeling en vormgeving van Zwethof nauw samen met de landschapsarchitecten van bureau Feddes/Olthof. 'De nieuwe bebouwing en het oude, natuurlijke landschap harmonieus laten samengaan, dat is ons uitgangspunt in alles geweest, Het plan Zwethof is opgezet zoals vroeger de lintdorpen in veenlandschappen: langs het water aan weerszijden eilandjes en daarop de woningen. Die staan op grote kavels. Daardoor krijg je tussen de woningen veel open ruimte, met mooie vergezichten over de polders en de weilanden.' Lees meer

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Steven Street
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Steven Street

Jeroen Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Jeroen Jenné

Erik Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Erik Jenné

De Makelaars Zoetermeer
Vestiging: Zoetermeer
Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer
079-3238838
info@demakelaars.nu

De Makelaars Zoetermeer
Ligging van het project