nieuws

admin
00:02 | 28-10-2020

Update najaar 2020

Voor de zomer hebben we u geïnformeerd over de voortgang van nieuwbouwproject Zwethof in Zoeterwoude Dorp. Desgewenst kunt u het nieuwsbericht teruglezen. Inmiddels is het najaar aangebroken en waren we voornemens u uitgebreid te informeren over het toekomstige aanbod van woningtypes in Zwethof.

Het bouwteam Zwethof werkt met veel enthousiasme aan de diverse woningtypen van het plan, maar helaas is het nog te vroeg om u nader te informeren. Wel kunnen wij u melden dat de architect het tekenwerk van de beoogde woningen aan het eind van deze week zal afronden. De stap die daarop volgt is het doorrekenen van de het plan door de aannemer. Wanneer dit heeft plaatsgevonden en er voldoende comfort is over de bouwkosten zal de verkoopvoorbereiding worden opgestart. Door de complexiteit en de grote verscheidenheid van de woningen duurt dit proces langer dan voorzien. Op dit moment verwachten we u niet eerder dan eind dit jaar de woningtypes te kunnen presenteren.

Vrije kavels
We merken dat er veel belangstelling is voor de twee vrije kavels in het plan, deze kavels zijn gesitueerd aan de kant van de Zuidbuurtseweg. Uit de grote belangstelling blijkt dat het zelf bouwen van een huis een grote droom is voor veel belangstellenden. Qua bouwlogistiek geeft dit een uitdaging met de bouwstroom van de aannemer die projectmatig de woningen gaat realiseren. We moeten derhalve een voorbehoud maken of we de 2 vrije kavels kunnen aanbieden binnen het plan Zwethof. Ook hier verwachten we u eind dit jaar meer duidelijkheid over te kunnen geven.

Wij bedanken u voor uw interesse en geduld en verwachten voor het eind dit jaar bij u terug te komen met een update.

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief, klik hier voor het inschrijfformulier

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Nel Pelle - Plugge
Verkoopmanager

030-6097317
nel.pelle@am.nl

Nel Pelle - Plugge
Ligging van het project