nieuws

admin
11:25 | 23-12-2020

Nieuwsbrief december 2020

In vervolg op onze nieuwsbrief van oktober jl. willen wij u graag informeren over de huidige status van het project Zwethof in Zoeterwoude-Dorp.

Misschien is het u al opgevallen dat er een nieuw gezicht als contactpersoon wordt getoond op www.woneninzwethof.nl. Ik stel me daarom graag aan u voor: Mijn naam is Nel Pelle en ben al meer dan 25 jaar werkzaam bij AM in de regio Zuidwest als Verkoopmanager. En gezien het aantal dienstjaren doe ik dat nog steeds met veel plezier. In november heb ik het prachtige project Zwethof van mijn collega Caroline Vredebregt overgenomen en ik zal me de komende maanden bezig houden met (de voorbereiding van) de verkoop van dit project.

De afgelopen weken heb ik veel contact gehad met belangstellenden met de belangrijke vraag:

'Wanneer ontvangen wij meer informatie over Zwethof?!'
In de laatste nieuwsbrief hebben wij de verwachting uitgesproken dat we spoedig overeenstemming verwachten met de projectaannemer. Wij kunnen u meedelen dat we hiermee in afrondende fase zijn. Echter, de verwachting om eind dit jaar de woningtypen op de projectsite te kunnen tonen bleek helaas niet haalbaar. Dit proces neemt meer tijd in beslag en de komende maanden wordt nog volop gewerkt aan de benodigde informatie.

De planning voor 2021 is daarom als volgt:

  • In februari/maart wordt de projectsite www.woneninzwethof.nl gevuld met uitgebreide woninginformatie zoals nieuwe artist impressions en ingetekende plattegronden. Mét koopsomindicaties per type. Zodra we zover zijn laten wij u dat weten in een volgende nieuwsbrief.
  • Vervolgens verwachten wij in het tweede kwartaal (mei/juni) te kunnen starten met de verkoop. Meer informatie hierover volgt in voornoemde nieuwsbrief. De verkoop gebeurt in ieder geval online. Maar afhankelijk van de omstandigheden rondom Covid-19, streven wij ernaar u ook op een locatie te kunnen ontmoeten. Zodra de start verkoop nadert komen we hierop terug.
  • Zoals u op locatie heeft gezien zijn de werkzaamheden voor het bouwrijp maken van de grond al geruime tijd aan de gang. Bij succesvolle verkoop van de woningen verwachten wij in het vierde kwartaal de projectaannemer opdracht te kunnen geven om te starten met de bouw en wordt Zwethof concreet!


Tevens hebben wij de koopsomindicatie van november 2019 geüpdatet naar koopsomindicatie van ca. € 525.000,- tot ca. € 1.250.000,- V.O.N. Zoals gezegd zullen wij in februari/maart 2021 de koopsomindicaties per type op de projectsite plaatsen. De definitieve koopsommen zullen vlak voor de start verkoop worden vastgesteld en bij de start van de online verkoop worden bekend gemaakt.

We zijn ons ervan bewust dat wij uw geduld op de proef stellen. Daarom hebben wij een tweetal eilanden van Zwethof alvast laten uitwerken in onderstaand beeld om alvast een tipje van de sluier op te lichten.

situatie

Tot slot
De geplande kavels blijken in de logistieke uitwerking helaas niet haalbaar door de ligging in het project. Hierdoor zou u als bewoner van zo'n heerlijke woning teveel overlast ondervinden van het bouwverkeer. Ook zou het zware verkeer schade aan het openbaar gebied kunnen veroorzaken met alle ongemakken van dien. Daarom zal ook dit eiland tijdens de bouw invulling krijgen. Hoe? Dat laten wij u in februari weten.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Steven Street
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Steven Street

Jeroen Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Jeroen Jenné

Erik Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Erik Jenné

De Makelaars Zoetermeer
Vestiging: Zoetermeer
Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer
079-3238838
info@demakelaars.nu

De Makelaars Zoetermeer
Ligging van het project