nieuws

admin
15:58 | 01-03-2021

Nieuwsbrief februari 2021

Zwethof is het wachten waard!
Sinds de laatste nieuwsbrief van december 2020 zijn we de afgelopen maanden heel druk bezig geweest met het gereed maken van de presentatiematerialen, die nodig zijn om het prachtige project Zwethof zo compleet mogelijk aan u te presenteren. En we zijn er bijna! We realiseren ons dat u al even op de informatie wacht, maar de komende weken hebben wij echt nog nodig om hieraan de laatste hand te leggen en de website van alle woninginformatie te voorzien.

Juist omdat Zwethof zo’n bijzonder project is met unieke woningen en een grote diversiteit aan woningtypen vraagt dit veel aandacht en precisie, dus ook veel tijd. Maar dat maakt Zwethof ook het wachten waard.

Zo mooi wordt Zwethof!!
Om u alvast een beeld te geven wat een bijzonder project Zwethof wordt, vindt u hieronder de concept vogelvlucht. Die behoeft nog wel aanpassingen maar geeft al een aantrekkelijk beeld van de ligging en inrichting van Zwethof en de variatie van woningtypen. 

concept

Planning
Wij verwachten dat alle beelden en uitgewerkte plattegronden uiterlijk in de laatste week van maart zijn afgerond en kunnen wij u dan verblijden met alle beloofde informatie. U ontvangt zodra mogelijk de nieuwsbrief met de aankondiging en verwijzing naar woneninzwethof.nl. Ook zijn wij heel benieuwd hoe u wilt wonen in Zwethof. U krijgt daarom de mogelijkheid om uw voorkeur voor een of meerdere woningtypen aan te geven.

Graag tot in maart!

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Steven Street
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Steven Street

Jeroen Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Jeroen Jenné

Erik Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Erik Jenné

De Makelaars Zoetermeer
Vestiging: Zoetermeer
Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer
079-3238838
info@demakelaars.nu

De Makelaars Zoetermeer
Ligging van het project