nieuws

admin
11:17 | 01-04-2021

Nieuwsbrief maart 2021

Het is zover! www.woneninzwethof.nl uitgebreid met de woninginformatie waaronder prachtige impressies van het project en de woningen, woningomschrijvingen, de ingetekende plattegronden en de koopsomindicaties (vanaf ca.) per woningtype. Nieuwsgierg? Kijk dan snel op de pagina Woningaanbod voor alle informatie.

Naar welk woningtype gaat uw voorkeur?
Wij zijn heel benieuwd wat u vindt van de bijzondere woningen in Zwethof en naar welk woningtype of woningtypen uw voorkeur uitgaat. Meld u aan en u kunt uw voorlopige voorkeur voor één of meerdere woningtypen kunt aangeven. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

  Geef uw voorkeur voor een woningtype door »  


Wij registreren uw voorkeur in ons belangstellendenbestand en houden u op de hoogte over de planning én de start verkoop.

NB: de impressies en plattegronden geven u een goed beeld hoe het project en de woningen er straks uit komen te zien. Maar er zijn nog kleine wijzigingen mogelijk, u kunt hieraan geen rechten aan ontlenen.

Start verkoop
De komende maanden zetten we de puntjes op de i voor wat betreft de verkoopvoorbereiding en de afronding van de verkoopdocumenten en contractstukken. Wij verwachten in juni 2020 de verkoop te starten, zodra de datum definitief is ontvangt u van ons een nieuwsbrief met meer informatie over de verkoopprocedure en de online inschrijving.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Steven Street
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Steven Street

Jeroen Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Jeroen Jenné

Erik Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Erik Jenné

De Makelaars Zoetermeer
Vestiging: Zoetermeer
Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer
079-3238838
info@demakelaars.nu

De Makelaars Zoetermeer
Ligging van het project