nieuws

admin
10:25 | 11-06-2021

Nieuwsbrief juni 2021

In de nieuwsbrief van 30 maart jl. hebben wij u gevraagd om uw voorkeur voor de woningtypen in Zwethof kenbaar te maken. En daar heeft u massaal gehoor aan gegeven! Met name de voorkeur voor de woningen Appelmunt en Edelmunt blijkt bijzonder groot, maar ook voor de overige typen is de belangstelling boven verwachting. Wij zijn heel blij met uw enthousiasme voor de prachtige woningen in Zwethof.

Status start verkoop en benodigde verkoopmiddelen:

We zijn vergevorderd met het gereed maken van de verkooptekeningen (elke woning is uniek en krijgt daarom een eigen verkooptekening) en andere contractstukken die nodig zijn voor de verkoop van de woningen. Ook de omgevingsvergunning is aangevraagd en inmiddels door de gemeente Zoeterwoude afgegeven en gepubliceerd. Naar verwachting verkrijgt deze vergunning begin juli de onherroepelijke status.

Nu het ontwerp en materiaalgebruik zijn bepaald kunnen de aanneemsom en de kosten voor het bouwrijp maken van het terrein van Zwethof worden vastgesteld. Dit zijn twee onderdelen die o.a. nodig zijn om de koopsommen van de woningen definitief vast te stellen.

sfeerimpressie1

In de vorige nieuwsbrief hebben wij de verwachting uitgesproken om in juni de verkoop te kunnen starten. Dit blijkt met bovenstaande uitleg nog niet haalbaar en wij stevenen af naar een start verkoop in de tweede helft van juli 2021.

Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat de zomervakantie nadert. Niet alleen u, ook de mensen van het projectteAM Zwethof hebben een vakantie in deze periode gepland. Maar gelukkig vindt de start verkoop online plaats en ontvangt u de nieuwsbrief met de inschrijflink in uw mailbox zodat u ook als u op vakantie bent uw keuze kunt bepalen en die online kenbaar maken. Uitleg hierover geven wij u in de nieuwsbrief met de aankondiging van de start verkoop. Wij verwachten u die begin juli mét een definitieve datum te kunnen toezenden.

Wij zullen met de inschrijftermijn, de duur van de optie (nadat u hopelijk bent ingeloot) en inplannen van gesprekken met De Makelaar rekening houden met uw eventuele afwezigheid. Natuurlijk zijn er collega’s van het makelaarskantoor en AM (waaronder Nel Pelle) bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

sfeerimpressie2

Tot slot, we zijn ons ervan bewust dat de voorbereiding om Zwethof in verkoop te brengen veel tijd in beslag neemt. En dat u behoefte heeft aan de woninginformatie en de definitieve prijzen van de woningen. Maar het is belangrijk dat wij u juist en compleet informeren, zodat wij de kwaliteit van wonen in Zwethof kunnen garanderen.

 

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Steven Street
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Steven Street

Jeroen Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Jeroen Jenné

Erik Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Erik Jenné

De Makelaars Zoetermeer
Vestiging: Zoetermeer
Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer
079-3238838
info@demakelaars.nu

De Makelaars Zoetermeer
Ligging van het project