nieuws

admin
16:27 | 14-07-2021

Nieuwsbrief juli 2021

Het moment dat Zwethof in verkoop gaat is bijna zover! En zoals beloofd kunnen wij u met veel plezier de definitieve datum bevestigen:

DONDERDAG 29 JULI A.S. EINDE MIDDAG start de online verkoop van Zwethof.

U ontvangt 29 juli aan het einde van de middag de nieuwsbrief met daarin de link naar de digitale brochure, verkoopdocumentatie en de uitleg over de online inschrijfprocedure.

Vooruitlopend op die informatie laten wij u alvast weten dat wij in verband met de vakantieperiode een langere inschrijfperiode dan gebruikelijk hebben ingepland. Op donderdag 19 augustus om 10.00 uur sluit de inschrijfperiode zodat u, ook als u door vakantie afwezig bent, voldoende gelegenheid heeft om uw keuze voor woning/woningen van voorkeur kenbaar te maken.

Noteer deze data alvast in uw agenda, meer informatie volgt.

Spelregels toewijzing woningen
Een veelgestelde vraag de afgelopen maanden was: ‘Hoe geschiedt de toewijzing van de woningen in Zwethof?!’. Ook hierop komen wij graag in de volgende nieuwsbrief terug, maar hieronder omschrijven wij in grote lijnen alvast de spelregels.

De belangstelling voor de woningen in Zwethof is overweldigend en wij verwachten daarom ook tijdens de verkoop veel inschrijvingen. Daarom wordt per bouwnummer het aantal inschrijvingen met ‘eerste voorkeur’ bepaald en indien nodig vindt voor die bouwnummers een loting plaats. Mocht na deze ronde nog niet alle woningen zijn toegewezen dan wordt voor de betreffende bouwnummers de tweede voorkeur bepaald en vindt toewijzing plaats.

Wanneer u een woning hebt toegewezen gekregen zal het team van De Makelaars contact met u opnemen om dit goede bericht te melden en verdere afspraken met u te maken. De overige geïnteresseerden krijgen middels een nieuwsbrief bericht dat hun inschrijving op de reservelijst is geplaatst. In de nieuwsbrief van 29 juli laten wij u weten wanneer u bericht kunt verwachten.

Over de uitkomst van de loting en/of de rangorde op de reservelijst kunnen wij helaas geen uitspraak doen en zullen daarover niet communiceren.

sfeerimpressie1

Meet & Greet
Te doen gebruikelijk wordt na de start verkoop (en voor de sluiting van de inschrijfperiode) een meet & greet georganiseerd zodat wij u kunnen ontmoeten, meer informatie kunnen geven over Zwethof en de woningen en uw vragen kunnen beantwoorden. Ondanks de versoepeling van de maatregelen rondom Corona kunnen wij u op dit moment niet beloven dat zo’n bijeenkomst mogelijk is. In de nieuwsbrief van 29 juli komen we daarom hierop terug.

Omgevingsvergunning
De gemeente Zoeterwoude heeft ons laten weten binnen de gestelde termijn geen reactie te hebben ontvangen na publicatie van de omgevingsvergunning. We verwachten daarom dat de omgevingsvergunning voor de woningen hiermee onherroepelijk is. Wel dient de omgevingsvergunning voor de vergunningplichtige opties nog te worden aangevraagd.

Meer informatie?
Wilt u op voorhand al meer informatie over de verkoop van uw huidige woning, de waarde van uw woning of uw financiële situatie? Neem contact op met De Makelaars, het verkoopteam staat u graag te woord met advies en informatie.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Steven Street
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Steven Street

Jeroen Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Jeroen Jenné

Erik Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Erik Jenné

De Makelaars Zoetermeer
Vestiging: Zoetermeer
Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer
079-3238838
info@demakelaars.nu

De Makelaars Zoetermeer
Ligging van het project