nieuws

admin
15:13 | 29-07-2021

Nieuwsbrief - Online verkoop Zwethof gestart!

Vandaag, 29 juli start de verkoop van Zwethof! Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor een woning in dit prachtige project.

Digitaal inschrijven? Hoe werkt dit?

Stap 1: Vraag een persoonlijke link aan om in te loggen op uw Zwethof account

Stap 2: U ontvangt een e-mail met een persoonlijke link. Door te klikken op de link in uw mail komt u in uw eigen Zwethof account;
Stap 3: Klik op 'Online inschrijven Zwethof';
Stap 4: Vul alle gevraagde gegevens in en dien het formulier in.

De inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar. Per huishouden is één inschrijving mogelijk.

Wij wensen u veel succes met inschrijven!

De inschrijftermijn eindigt donderdag 19 augustus om 10.00 uur. De belangstelling voor de woningen in Zwethof is heel groot en wij verwachten daarom veel inschrijvingen. Daarom wordt per bouwnummer het aantal inschrijvingen met ‘eerste voorkeur’ bepaald en indien nodig vindt voor die bouwnummers een loting plaats. Wij hebben projectnotaris JHD Notarissen gevraagd de loting te verrichten. Mocht na deze ronde nog niet alle woningen zijn toegewezen dan wordt voor de betreffende bouwnummers de tweede voorkeur bepaald en vindt toewijzing plaats.

Wanneer u een woning heeft toegewezen gekregen neemt het team van De Makelaars op vrijdag 20 augustus contact met u op om u hiervan op de hoogte te brengen en een gesprek in te plannen. Zwethof telt 41 woningen, het zou dus kunnen zijn dat u onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. U komt dan op de reservelijst en wordt hierover uiterlijk 23 augustus via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd.

Over de uitkomst van de loting en/of de rangorde op de reservelijst kunnen wij helaas geen uitspraak doen en zullen daarover niet communiceren.

Hoe mooi Zwethof gaat worden kunt u zien in de digitale brochure door te klikken op deze link. Wanneer u een woning heeft toegewezen gekregen ontvangt u de gedrukte brochure tezamen met het bewonersprotocol in de week van 23 augustus per post op uw huisadres. Wilt u alvast weten wat het bewonersprotocol inhoudt? Klik dan op deze link. Heel veel kijk- en leesplezier!


Meet & Greet - verkoopbijeenkomst

Wij zijn voornemens om een meet & greet te organiseren zodat wij u kunnen ontmoeten, meer informatie kunnen geven over Zwethof en de woningen en uw vragen beantwoorden. Onder voorbehoud van eventuele aanscherping van de maatregelen in verband met Corona vindt deze bijeenkomst plaats op dinsdag 17 augustus tussen 15.00 tot 19.00 uur bij La Place Groene Hartplein 1 in Zoeterwoude.

Voor uw en onze gezondheid en met in achtneming van de regelgeving hebben wij voor uw bezoek ongeveer 20 minuten tijd gereserveerd. U kunt zich hier inschrijven voor een tijdvak naar keuze. Het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol. Aanmelden kan voor maximaal 2 personen. Aanmelding is mogelijk tot 10 augustus a.s.

De bevestiging van aanmelding is tevens uw toegangsbewijs op 17 augustus en dient bij aankomst te worden getoond aan een van de medewerkers.

Wij willen benadrukken dat uw komst naar de meet & greet geheel vrijblijvend is en uw eventuele afwezigheid geen gevolgen heeft voor de loting/toewijzing van de woningen in Zwethof.

Mocht tijdens de persconferentie van vrijdag 13 augustus blijken dat de regelgeving wordt aangescherpt dan zijn wij helaas genoodzaakt de meet & greet te annuleren. Indien dit het geval is ontvangt u hierover bericht.

Vragen?
Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met Steven Street van De Makelaars of Nel Pelle van AM. Zij zijn gedurende vakantieperiode bereikbaar en staan u graag te woord.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Steven Street
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Steven Street

Jeroen Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Jeroen Jenné

Erik Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Erik Jenné

De Makelaars Zoetermeer
Vestiging: Zoetermeer
Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer
079-3238838
info@demakelaars.nu

De Makelaars Zoetermeer
Ligging van het project