Planning

Het duurt nog even voordat de verkoop van Zwethof start. Maar goed, bijzondere plannen als deze zijn het wachten waard. Toch? Ondertussen krijgt Zwethof wel steeds meer vorm. Hier de planning in vogelvlucht.

Groen licht voor Zwethof

Met het onherroepelijke bestemmingsplan, is er groen licht voor Zwethof. De gemeente Zoeterwoude en gebiedsontwikkelaar AM gaan aan de slag met de ontwikkeling van het project Zwethof. Een mooi landelijk plan van ruim 40 woningen aan de zuidzijde van Zoeterwoude-Dorp. De komende periode worden alle voorbereidingen getroffen om tot verkoop over te kunnen gaan.

Planning

Op locatie zijn vanaf augustus de eerste veranderingen te zien. Er wordt dan gestart met de werkzaamheden voor het bouwrijp maken van de grond. Hierbij wordt zand- en grondophoging aangebracht om de locatie geschikt te maken voor woningbouw.

Een eerste blik op één van de erf-eilanden? De eerste impressie is beschikbaar. In september volgen meer beelden van de erf-eilanden en vertelt architect Arjenne van Berkum van Faro Architecten over dit bijzondere plan.

In het najaar verwachten wij de woningtypes aan u te kunnen laten zien. De voorlopige planning is om eind 2019 te starten met de verkoop van de woningen. Bij een voorspoedige verkoop kan er in het voorjaar van 2020 worden begonnen met de bouw van de woningen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u in als belangstellende en ontvang de nieuwsbrief van Zwethof.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Caroline Vredebregt
Verkoopmanager

06-21334526
Caroline.Vredebregt@am.nl

Caroline Vredebregt
Ligging van het project