Zoeterwoude-Dorp

Plan je route naar de locatie van het project Zwethof door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:Zwethof, Zoeterwoude-Dorp

Leven in alle rust vlakbij Leiden

Zwethof ligt ten zuiden van het karakteristieke Zoeterwoude-Dorp, omringd door de polders van het Groene Hart. U woont er landelijk, in alle rust. En toch maar op een steenworp afstand van het historische Leiden met zijn musea, theaters en gezellige binnenstad. Bovendien zit u in enkele minuten op de A4 richting steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Gemoedelijk Zoeterwoude-Dorp

Vanuit Zwethof zit u zo in het knusse hart van Zoeterwoude-Dorp, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Hier vindt u bovendien diverse basisscholen.

De paden op

Het veenweidelandschap leent zich bij uitstek voor een heerlijke wandel- of fietstocht. Maar ook met een bootje maakt u hier prachtige tochten.

Topijsje

Zonnige dagen worden helemaal een feest als u onderweg stopt voor een ijsje van IJsboerderij De Jong, ambachtelijk bereid van de verse melk van hun eigen koeien.

Streekgenot

Ook een optie: strijk even neer in het restaurant van biologische boerderij ’t Geertje voor een lunch gemaakt van streekproducten. Leuk voor kinderen: ze hebben er geiten, koeien, varkens en kippen. Daarnaast verhuren ze bootjes bij ‘t Geertje. En vergeet vooral ook niet een lekker stuk kaas mee te nemen uit de boerenlandwinkel.

Paradijs voor kinderen

De Swetse Speeldernis is een natuurspeeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren en kliederen. Maar bijvoorbeeld ook met zoekkaarten en schepnetjes op onderzoek kunnen uitgaan. Ondertussen hoeft u zichzelf niet te vervelen: op het terrein zit namelijk ook een vestiging van La Place en de winkel Boer En Goed met héérlijke streekproducten.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Steven Street
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Steven Street

Jeroen Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Jeroen Jenné

Erik Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Erik Jenné

De Makelaars Zoetermeer
Vestiging: Zoetermeer
Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer
079-3238838
info@demakelaars.nu

De Makelaars Zoetermeer
Ligging van het project