Wonen op uw eigen eiland... dat kan in Zwethof!

Buiten kwaakt een eendenfamilie om aandacht. Langzaam maar zeker zakt de zon onder de horizon. En u schenkt nog een keer bij, beschut tegen het zomerse briesje door de veranda boven het terras. Wat een plek om te wonen is dit, op uw eigen eiland aan de groene rand van Zoeterwoude-Dorp. Middenin de weilanden vindt u straks dat ‘eilandenrijk’: Zwethof. Negen eilanden zijn het. Eén voor één verschillend, allemaal uitkijkend op dat indrukwekkende weidse landschap.

Water en weiland. Veel Hollandser kan het niet, op een locatie in het Groene Hart. Veel exclusiever ook niet. Wat Zwethof ook uniek maakt, is de opzet als villawijk. U vindt er o.a. vrijstaande villa’s en twee-onder-een-kapwoningen in verschillende typen en grootten. Maar Zwethof heeft ook vierkappers en tweekappers die u kunt indelen als levensloopbestendige woningen. Zo kunt u - nu of later - wonen en slapen op de begane grond.

BEWONERSPROTOCOL

Het ontwerp van Zwethof is erop gericht om het karakter van het veenweidelandschap te versterken. Om dit karakter voor nu en later te waarborgen is door AM en betrokken partijen een bewonersprocotol opgesteld. In dit bewonersprotocol worden ontwerp- en beheerprincipes uitgelegd in verschillende thema’s: ▪ Beplanting ▪ Oevers ▪ Verharding ▪ Bouwwerken.

Het bewonersprotocol is een aparte bijlage dat u treft bij de verkoopdocumenten op de website en tevens ontvangt bij aankoop van een woning in Zwethof.


Vogelvlucht

Ruime kavels, passende architectuur

De architectuur is zoals u die op een plek als deze verwacht: smaakvolle landelijke elementen gaan hand in hand met eigentijdse invloeden. Door het gebruik van duurzaam hout, mooi metselwerk en hier en daar rieten daken wordt het landelijke karakter van Zwethof prachtig benadrukt. De kavels zijn opvallend ruim, of zelfs ongekend groot. En voor het geval u écht exclusief wilt wonen, het is zelfs mogelijk om als enige op een eiland te wonen! Het water rondom de eilanden is niet aangesloten aan een open vaarroute.

Situatiekaart


Ontwerpproces van de woningen

Natuurlijk is uw eilandwoning berekend op de eisen die we nu en vooral in de toekomst stellen aan duurzaamheid. Hier woont u gasloos, met alle denkbare comfort door een luxe afwerkingsniveau. De woningen worden uitgevoerd met een Warmte- en Koude Opslag (WKO) installatie. Met dit afgiftesysteem voor warmte en koude heeft u het ’s winters heerlijk warm en in de zomer juist aangenaam koel. De woningen zijn standaard voorzien van een luxe keukeninrichting, sanitair en tegelwerk. Maar natuurlijk kunt u straks uw meerwerkwensen bespreken in de projectshowrooms en met de woonadviseur.

Benieuwd naar de woningen?

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u in voor een woning in Zwethof.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Steven Street
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Steven Street

Jeroen Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Jeroen Jenné

Erik Jenné
Makelaar

079-3238838
info@demakelaars.nu

Erik Jenné

De Makelaars Zoetermeer
Vestiging: Zoetermeer
Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer
079-3238838
info@demakelaars.nu

De Makelaars Zoetermeer
Ligging van het project